Paprika's wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. In koekenpan gembersiroop en witte wijn verhitten. Paprikareepjes erin leggen en in ca. 10 min. afgedekt zacht laten worden. Paprika uit pan scheppen en achtergebleven kookvocht in ca. 4 min. op hoog vuur inkoken. Intussen rucola fijnhakken. Saus op smaak brengen met peper. Reepjes paprika in saus terugleggen. Geitenkaas in 4 stukken verdelen. Met natte handen van geitenkaas 4 bolletjes rollen. Bolletjes door rucola rollen en platdrukken. Geitenkaasjes op midden van bordjes leggen, paprikareepjes met saus erover scheppen.
Gerelateerde recepten
Paprika in gembersaus op geitenkaas

voorgerecht
4 personen
265 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden. In koekenpan gembersiroop en witte wijn verhitten. Paprikareepjes erin leggen en in ca. 10 min. afgedekt zacht laten worden. Paprika uit pan scheppen en achtergebleven kookvocht in ca. 4 min. op hoog vuur inkoken. Intussen rucola fijnhakken. Saus op smaak brengen met peper. Reepjes paprika in saus terugleggen. Geitenkaas in 4 stukken verdelen. Met natte handen van geitenkaas 4 bolletjes rollen. Bolletjes door rucola rollen en platdrukken. Geitenkaasjes op midden van bordjes leggen, paprikareepjes met saus erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 rode paprika's
4 el gembersiroop
200 ml droge witte wijn
½ bakje rucola
0 peper
250 g verse geitenkaas