Quesadilla met witte kaas en tomaat
Aan de slag
Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tortilla aan één zijde met 1/2 eetlepel olie (uit bakje van witte kaas) bestrijken. Tortilla met oliezijde onderin koekenpan met anti-aanbaklaag leggen Tomaat, kaas, olijven, maïskorrels en jalapeños over tortilla verdelen. Tortilla dubbelklappen. Op middelhoog vuur quesadilla in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen bakken, halverwege voorzichtig keren. Quesadilla op bord leggen en guacamole erop scheppen.
Quesadilla met witte kaas en tomaat
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001496_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tortilla aan één zijde met 1/2 eetlepel olie (uit bakje van witte kaas) bestrijken. Tortilla met oliezijde onderin koekenpan met anti-aanbaklaag leggen Tomaat, kaas, olijven, maïskorrels en jalapeños over tortilla verdelen. Tortilla dubbelklappen. Op middelhoog vuur quesadilla in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen bakken, halverwege voorzichtig keren. Quesadilla op bord leggen en guacamole erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van persoon)2 tomaten
1 wrap tortilla
1 bakje witte kaas met olijven en knoflook in olie
½ blik maïskorrels
1 el jalapenopeperreepjes
2 el guacamoledip