Spaghetti met romige witlof

"Ik lúst geen witlof!" Nou, als je deze spaghetti met romige witlof proeft, wil je niets liever.

590 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de onderkant van de stronken witlof. Halveer het lof in de lengte, verwijder de harde kern en snijd de blaadjes in repen van 1 cm.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  3. Snijd ondertussen de ham in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ham 2 min. Voeg het witlof toe en bak 2 min. Schep regelmatig om.

  4. Schenk de slagroom erbij en laat op laag vuur 4 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het witlofmengsel door de spaghetti. Rasp de kaas erboven en serveer direct.

  • Spaghetti met romige witlof

    Instructievideo - 00:22 min.

Spaghetti met romige witlof

"Ik lúst geen witlof!" Nou, als je deze spaghetti met romige witlof proeft, wil je niets liever.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig