Spaghetti all'arrabbiata
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti all'arrabbiata
voorgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook 2 min. Voeg de tomaten en naar smaak chilipeper toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de saus. Bestrooi met de kaas, besprenkel met de olijfolie extra vierge en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g spaghetti
4 el olijfolie
4 tenen knoflook
1 bakje romaatjes
0 chilipeper
50 g Pecorino Romano (kaas)
2 el olijfolie extra vierge