Visfilets in olijven-kappertjessaus

350 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. In (hapjes)pan 4 el olie verhitten. Ui 5 min. zachtjes bakken. Knoflook laatste minuut meebakken. Tomaatblokjes door ui scheppen en 5 min. meebakken. Olijven, jalapeñopeper, kappertjes en oregano door tomatensaus roeren. Geheel 15 min. laten sudderen tot dikke saus ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper.

  2. Visfilets besprenkelen met limoensap en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van olie verhitten. Vis op matig vuur in ca. 5 min. gaarbakken, halverwege keren. Saus eventueel opnieuw verwarmen. Gebakken vis op vier borden leggen en saus erover schenken.

Visfilets in olijven-kappertjessaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig