Italiaanse tilapiafilet met pasta

500 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten de sperziebonen toe, breng het water weer aan de kook en vervolg de kooktijd van de pasta. Snijd de tilapiafilet in 8 gelijke stukken. Wrijf ze in met peper en bestrooi ze met de salie. Wikkel om elk stukje filet 1 plakje ontbijtspek. Wrijf de bodem van een koekenpan in met wat olie en bak hierin de visstukken aan beide kanten 3-4 minuten, zodat het spek knapperig wordt. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schenk de rest van de olie in de pan en fruit hierin de uisnippers 3 minuten. Schep de ui door de pasta met sperziebonen en breng op smaak met peper en zout. Serveer de Italiaanse tilapia erbij.

Italiaanse tilapiafilet met pasta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig