Stoofpotje met varkensfilet en champignons
Aan de slag
Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.
Stoofpotje met varkensfilet en champignons
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030812_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 runderbouillontablet
4 varkensfiletlapjes
1 eetlepel kruidenmix
2 eetlepels bakken & braden
1 bakje champignons
2 zakken krieltjes
3 takjes tijm
1 bakje cherrytomaten