Kroepoek met garnalen
Aan de slag
Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 el eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak. In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 min. roerbakken. Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 min. bakken, vocht laten verdampen. Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen. Op schaal leggen en bieslook erover strooien.
Kroepoek met garnalen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010268_612x450_JPG.jpg)
null personen
25 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 el eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak. In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 min. roerbakken. Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 min. bakken, vocht laten verdampen. Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen. Op schaal leggen en bieslook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)125 g roze garnalen
1 ei
1 tl maizena
1 el droge sherry
½ el sojasaus
2 el roerbakolie
2 bosuitjes
1 cm verse gemberwortel
20 stukjes kroepoek
½ zakje verse bieslook
Dit heb je nodig
wok