Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 el eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak. In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 min. roerbakken. Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 min. bakken, vocht laten verdampen. Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen. Op schaal leggen en bieslook erover strooien.
Gerelateerde recepten
Kroepoek met garnalen

20 personen
25 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Garnalen fijnhakken en in kom mengen met 2 el eiwit (rest wordt niet gebruikt), maizena, sherry, sojasaus en zout en peper naar smaak. In wok olie verhitten en bosuitjes en gember 2 min. roerbakken. Garnalenmengsel erdoor scheppen en al omscheppend 2 min. bakken, vocht laten verdampen. Op elk stuk kroepoek een lepel van het garnalenmengsel scheppen. Op schaal leggen en bieslook erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 personen)
125 g roze garnalen
1 ei
1 tl maizena
1 el droge sherry
½ el sojasaus
2 el roerbakolie
2 bosuitjes
1 cm verse gemberwortel
20 stukjes kroepoek
½ zakje verse bieslook
Dit heb je nodig
wok