IJsbergsla met oestersaus
Aan de slag
Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden. Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden. In wok olie verhitten. Stoneleeks 1 minuut roerbakken. Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven. Op smaak brengen met peper. Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen. Lekker bij visgerechten.
IJsbergsla met oestersaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010273_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
70 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Krop ijsbergsla halveren en helften in repen van 4 cm breed snijden. Stoneleeks in stukken van 5 cm snijden. In wok olie verhitten. Stoneleeks 1 minuut roerbakken. Sla in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend in 4-5 minuten laten slinken, de sla moet wel helder groen blijven. Op smaak brengen met peper. Overdoen in warme schaal en oestersaus erover scheppen. Lekker bij visgerechten.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 krop ijsbergsla
1 zakje stoneleeks
2 eetlepels sesamolie
0 zwarte peper
3 eetlepels oestersaus
Dit heb je nodig
wok