Geroosterde pepersteaks met witlof uit de wok
Aan de slag
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden. Bestrijk hiermee de pepersteaks dun. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de aardappelen 10 min, voeg na 5 min. de uien toe en voeg het witlof de laatste minuut toe. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de grillpan en rooster de pepersteaks aan beide kanten 3-4 min. (ze zijn dan rosé vanbinnen). Serveer de pepersteaks met het gewokte witlof.
Geroosterde pepersteaks met witlof uit de wok
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014400_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Meng 1 el olie met de knoflook en de kruiden. Bestrijk hiermee de pepersteaks dun. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de aardappelen 10 min, voeg na 5 min. de uien toe en voeg het witlof de laatste minuut toe. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de grillpan en rooster de pepersteaks aan beide kanten 3-4 min. (ze zijn dan rosé vanbinnen). Serveer de pepersteaks met het gewokte witlof.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 kg aardappelen
3 el olijfolie
2 tenen knoflook
1 el provençaalse kruiden
2 schaaltjes peper
2 rode uien
5 struikjes witlof
Dit heb je nodig
grillpan, wok