Pepersteaks met bieslookkwark

405 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de aardappelen schoon en kook ze 10 min. Halveer de aardappelen en snijd de helften in stukken. Bak ze in 30 g boter goudbruin en gaar in ca. 15 min. Voeg na 10 min. de uien toe. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen beetgaar in ca. 5 min., giet af en schep ze bij de aardappelen. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de pepersteaks aan beide kanten 2-3 min. (ze zijn dan nog rosé vanbinnen). Meng de kwark met de bieslook en peper en zout naar smaak. Serveer de pepersteaks met de groenteroerbak en de bieslookkwark.

  • algemeenVervang de bieslook eens door tuinkers, verrassend lekker!

Pepersteaks met bieslookkwark

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig