Steak au poivre met boerensla
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.
Steak au poivre met boerensla
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006636_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
Meng ondertussen de sla, de tomaten en de uien in een schaal. Besprenkel met 2 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de pepersteaks met zout en bak ze in 6 min. net gaar. Keer tussentijds. Verdeel de pepersteaks over 4 borden en serveer met de frites en de boerensla.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 zak ovenfrites
1 kropsla
4 tomaten
2 uien
4 el olijfolie
1 el rodewijnazijn
2 x 2 stuks pepersteaks