Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

575 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 minuten. Verhit de boter in een diepe koekenpan en bak de pepersteaks aan beide kanten bruin. Bak ze vanbinnen naar keuze rosé of gaar in 4 tot 6 minuten per kant. Neem de steaks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui, de champignons en de spruitjes in de koekenpan en roerbak 5 minuten. Schep op het laatst de peterselie erdoor. Serveer de pepersteaks met de röstirondjes, de spruitjesroerbak en de appelcompote.

  • algemeenSpruitjes smaken het best als u kleine spruitjes heel laat en grote spruitjes halveert of in vieren snijdt.

Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig