Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 minuten. Verhit de boter in een diepe koekenpan en bak de pepersteaks aan beide kanten bruin. Bak ze vanbinnen naar keuze rosé of gaar in 4 tot 6 minuten per kant. Neem de steaks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui, de champignons en de spruitjes in de koekenpan en roerbak 5 minuten. Schep op het laatst de peterselie erdoor. Serveer de pepersteaks met de röstirondjes, de spruitjesroerbak en de appelcompote.
- algemeenSpruitjes smaken het best als u kleine spruitjes heel laat en grote spruitjes halveert of in vieren snijdt.
Gerelateerde recepten
Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 minuten. Verhit de boter in een diepe koekenpan en bak de pepersteaks aan beide kanten bruin. Bak ze vanbinnen naar keuze rosé of gaar in 4 tot 6 minuten per kant. Neem de steaks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui, de champignons en de spruitjes in de koekenpan en roerbak 5 minuten. Schep op het laatst de peterselie erdoor. Serveer de pepersteaks met de röstirondjes, de spruitjesroerbak en de appelcompote.
algemeen:Spruitjes smaken het best als u kleine spruitjes heel laat en grote spruitjes halveert of in vieren snijdt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak röstiko's
1 zak spruitjes
30 g boter
2 x 2 pepersteaks
3 kleine uien
1 bakje champignons
1 bakje verse platte peterselie
1 pot appelcompote
Dit heb je nodig
aluminiumfolie