Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Kook de broccoli beetgaar in 5 min.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg op het laatste moment de broccoli toe.
Giet de spaghetti af en roer de kookroom, de pesto rosso en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout en warm 1 min. door. Serveer de spaghetti met de groenten.
Gerelateerde recepten
Spaghetti met pesto rosso en broccoli

hoofdgerecht
4 personen
745 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 1 min. van de kooktijd af. Kook de broccoli beetgaar in 5 min.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg op het laatste moment de broccoli toe.
Giet de spaghetti af en roer de kookroom, de pesto rosso en de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout en warm 1 min. door. Serveer de spaghetti met de groenten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g spaghetti
2 x 375 g broccoli
2 el olie
1 ui
1 rode paprika
100 ml kookroom
1 potje pesto rosso
1 zakje gemalen kaas