Pasta pesto met paprika en broccoli

Pasta rapido… een spitstopper want staat in 15 minuten op tafel. Lekker met verse basilicum.

750 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de paprika in stukjes. Meng de farfalle, broccoli en de paprika in een ruime pan. Schenk kokend water over het mengsel en kook de pasta en de groenten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking van de farfalle.

  2. Voeg de laatste 5 min. de maiskorrels toe. Laat alles in een vergiet uitlekken en doe het terug in de pan. Roer de pesto erdoor en warm het al roerend door. Snijd de kaas in reepjes en schep vlak voor het serveren door de pasta.

  • variatietipMeng op het laatst wat blaadjes verse basilicum door het gerecht.
  • Broccoli

    Instructievideo - 03:55 min.

Pasta pesto met paprika en broccoli

Pasta rapido… een spitstopper want staat in 15 minuten op tafel. Lekker met verse basilicum.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig