Pasta con pesto e patate

735 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aardappelen in blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Kook 5 min. in water met zout.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 5 min. de sperziebonen toe. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  3. Giet de pasta met sperziebonen af. Voeg de aardappel, pesto en olie toe. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de kaas erover.

  • algemeenServeer er voor een complete maaltijd een gegrilde kipfilet bij en een groene salade met olijfolie en azijn.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Pasta con pesto e patate

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig