Spinazie met Indiase kaas
Aan de slag
Paneer (Indiase kaas) in blokjes van 2 cm snijden en op keukenpapier laten uitlekken. In wok olie verhitten en paneer in 2 min. rondom bruin bakken, voorzichtig keren. Blokjes gebakken paneer op keukenpapier laten uitlekken. Ui, knoflook en gember door achtergebleven olie in wok scheppen en 5 min. fruiten. Currypasta erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Slagroom en paneer door spinazie roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Gerecht op smaak brengen met zout. Lekker met basmatirijst en komijn.
Spinazie met Indiase kaas
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010163_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
305 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Paneer (Indiase kaas) in blokjes van 2 cm snijden en op keukenpapier laten uitlekken. In wok olie verhitten en paneer in 2 min. rondom bruin bakken, voorzichtig keren. Blokjes gebakken paneer op keukenpapier laten uitlekken. Ui, knoflook en gember door achtergebleven olie in wok scheppen en 5 min. fruiten. Currypasta erdoor scheppen en 1 min. meebakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en al omscheppend laten slinken. Slagroom en paneer door spinazie roeren en geheel nog 2-3 min. zachtjes doorwarmen. Gerecht op smaak brengen met zout. Lekker met basmatirijst en komijn.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g paneer
5 el olie
1 ui
2 teentjes knoflook
1 tl verse gemberwortel
1 el milde Indiase currypasta
600 g panklare spinazie
125 ml slagroom