Pasta pesto met rucola
Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe
Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min. Voeg de pestosaus toe en warm 4-5 min. door.
Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.
Pasta pesto
Instructievideo - 02:31 min.
Pasta pesto met rucola
Rucola heeft een pittige smaak. Daardoor krijgt deze pasta pesto een kick waar je u tegen zegt.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014469_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
668 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 4 min. de tuinerwten toe
Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de gesnipperde uien 3 min. Voeg de kipreepjes toe en roerbak 2 min. Voeg de pestosaus toe en warm 4-5 min. door.
Giet de tuinerwten en de pasta af en voeg toe aan de saus. Warm even door. Schep de rucola door de pasta en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g fusilli
450 g fijne diepvries tuinerwten
2 el traditionele olijfolie
2 uien
200 g gerookte kipreepjes
80 g koelverse pestosaus verde
75 g rucola