Ravioli met walnoten

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

850 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de walnoten grof. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.

  2. Verhit de olie in een wok of braadpan. Roerbak de spinazie, voeg in een paar delen toe. Voeg het volgend deel pas toe als de spinazie is geslonken.

  3. Meng de ravioli met de spinazie, tomatenreepjes en pesto. Garneer met de Parmezaanse kaas en de walnoten.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Ravioli met walnoten

Pasta perfecto! Ravioli met spinazie, tomaat én nootjes, die zo op tafel staat.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig