Rundertartaar met rijst en broccoli
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de knoflook en ui 1 min.. Voeg de tartaartjes toe en bak ze in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Verdeel de rijst over 4 borden. Schep de broccoli en de veldsla ernaast en leg de tartaartjes met de ui erbovenop. Bestrooi het gerecht met de kokos.
Rundertartaar met rijst en broccoli
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030757_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de knoflook en ui 1 min.. Voeg de tartaartjes toe en bak ze in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de broccoli in 4 min. beetgaar. Giet af. Verdeel de rijst over 4 borden. Schep de broccoli en de veldsla ernaast en leg de tartaartjes met de ui erbovenop. Bestrooi het gerecht met de kokos.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g snelkookrijst
3 el olijfolie
1 teen knoflook
1 ui
4 rundertartaartjes
600 g broccoli
1 zak veldsla
2 el geraspte kokos