Spaghetti met rucolasalade

Werken, eten, sporten: dit is nou zo’n fijn snel-klaar-recept voor een doordeweekse dag.

520 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af, vang het kookvocht op. Snipper intussen de ui fijn en snijd de courgette in reepjes. Verhit een braadpan zonder boter of olie en bak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de helft van de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de sugo pastasaus en 150 ml kookvocht van de spaghetti toe. Stoof 5 min. met de deksel op de pan.

  2. Meng de rucola slamelange met de courgette en de rest van de ui. Schep op het laatst de sladressing erdoor.

  3. Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep er de gehaktsaus over. Serveer met de rucolasalade.

Spaghetti met rucolasalade

Werken, eten, sporten: dit is nou zo’n fijn snel-klaar-recept voor een doordeweekse dag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig