Avocadosoep met tabasco

490 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de avocado's in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer het vruchtvlees met een staafmixer of duw het door een zeef. Verhit de olie in een soeppan en fruit de sjalotten op laag vuur 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit 1 min. mee. Voeg de bouillon, de avocado en 4 el slagroom toe en roer tot een gladde soep. Breng op smaak met de tabasco, peper en zout. Laat 1 uur in de koelkast afkoelen. Verdeel de soep over 4 kommen en maak er met de rest van de slagroom cirkels in. Bestrooi met de cashewnoten.

  • Ui fruiten

    Instructievideo - 00:31 min.

Avocadosoep met tabasco

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig