Snijd de meloen doormidden, verwijder de zaadjes met een lepel, schil de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een grote schaal en voeg de kaas en de olijven toe.
Meng de olie met de azijn en breng op smaak met peper en zout. Schenk de dressing over de meloen. Meng alle ingrediënten voorzichtig. Strooi de munt erover. Lekker bij gegrilde kip.
Gerelateerde recepten
Salade van meloen en geitenkaas

bijgerecht
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de meloen doormidden, verwijder de zaadjes met een lepel, schil de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een grote schaal en voeg de kaas en de olijven toe.
Meng de olie met de azijn en breng op smaak met peper en zout. Schenk de dressing over de meloen. Meng alle ingrediënten voorzichtig. Strooi de munt erover. Lekker bij gegrilde kip.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 galiameloen
150 g Hollandse geitenkaas
1 potje zwarte olijven
3 el olijfolie
1 el rodewijnazijn
½ bakje munt