Frittata met doperwten en geitenkaas
bewaar
bewaar

Frittata met doperwten en geitenkaas

15 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop in een kom de eieren met room en munt los. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Strooi de doperwten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg ze in de vorm.

Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de frittata in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Snijd de frittata in kleine puntjes.

algemeenVarieer met kaas. Probeer ook eens gorgonzola of brie. Steek olijven op een cocktailprikker en steek ze in de frittata. Puntjes frittata zijn het lekkerst lauwwarm of op kamertemperatuur.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frittata met doperwten en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig