Frittata met doperwten en geitenkaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop in een kom de eieren met room en munt los. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Strooi de doperwten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg ze in de vorm.
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de frittata in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Snijd de frittata in kleine puntjes.
Frittata met doperwten en geitenkaas
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030467_612x450_JPG.jpg)
null personen
210 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Klop in een kom de eieren met room en munt los. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Strooi de doperwten over de bodem van de vorm en schenk het eimengsel erover. Snijd de geitenkaas in dunne plakjes en leg ze in de vorm.
Zet de vorm op het rooster in het midden van de oven en bak de frittata in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Snijd de frittata in kleine puntjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)8 eieren
50 ml room
3 el verse munt
250 g doperwten
1 rol geitenkaas
1 potje zwarte olijven
Dit heb je nodig
cocktailprikkers, langwerpige of ronde taartvorm van glas of aardewerk, ingevet