Avocadosalade met macadamianoten

260 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees zo veel mogelijk in zijn geheel met een lepel uit de schil en snijd in parten. Besprenkel met het citroensap. Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe. Schep de olie, de peterselie en de koriander erdoor. Breng op smaak met peper. Schep de salade in een kom of op een schaal en bestrooi met de macadamianoten. Lekker bij vis of kip.

  • algemeenKoriander is een kruid dat veel gebruikt wordt in de Thaise keuken. Ook lekker door een rauwkostsalade.
  • algemeenSnijd de rest van de peterselie fijn en meng door 50 g gezouten boter (op kamertemperatuur) voor een snelle kruidenboter.

Avocadosalade met macadamianoten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig