Bak de chorizo in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kom met de paprika, de olie, de azijn en peper en zout naar smaak.
Verdeel over 4 borden, leg de avocado erop en bestrooi met het basilicum.
- algemeenDe rest van het basilicum kunt u gebruiken door een tomatensalade of in tomatensoep.
- algemeenU kunt deze salade 's middags al bereiden. Volg stap 2 vlak voor serveren.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gerelateerde recepten
Avocadosalade

bijgerecht
4 personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak de chorizo in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kom met de paprika, de olie, de azijn en peper en zout naar smaak.
Verdeel over 4 borden, leg de avocado erop en bestrooi met het basilicum.
algemeen:De rest van het basilicum kunt u gebruiken door een tomatensalade of in tomatensoep.
algemeen:U kunt deze salade 's middags al bereiden. Volg stap 2 vlak voor serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g chorizo
2 gele paprika's
5 el olijfolie extra vierge
2 el witte
2 avocado's
½ bakje basilicum