Snipper de ui, snijd de courgette in reepjes, de tomaten in blokjes, de olijven in plakjes en halveer de mozzarella. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 5 min.
Voeg de tomatensaus en 50 ml water toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Schep de macaroni door de tomatensaus. Voeg de courgette, de tomaten, de olijvenplakjes en de mozzarella toe. Serveer meteen.
- algemeenVoeg voor een extra smaak vers basilicum (blad in repen gesneden) toe.
Gerelateerde recepten
Macaroni met pikante tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de courgette in reepjes, de tomaten in blokjes, de olijven in plakjes en halveer de mozzarella. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 5 min.
Voeg de tomatensaus en 50 ml water toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Schep de macaroni door de tomatensaus. Voeg de courgette, de tomaten, de olijvenplakjes en de mozzarella toe. Serveer meteen.
algemeen:Voeg voor een extra smaak vers basilicum (blad in repen gesneden) toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kleine ui
1 courgette
2 tomaten
150 g mini mozzarella's
50 g zwarte olijven
300 g macaroni grande
2 el traditionele olijfolie
260 g pomodorini tomatensaus