Macaroni met aubergine en mozzarella

610 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 borden. Verdeel de saus en mozzarella erover. Bestrooi met het basilicum.

  • algemeenHoud u van pittig? Bestrooi de macaroni met gedroogde chilipeper (molen 26 g).
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Macaroni met aubergine en mozzarella

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig