Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 borden. Verdeel de saus en mozzarella erover. Bestrooi met het basilicum.
Macaroni met aubergine en mozzarella
- algemeenHoud u van pittig? Bestrooi de macaroni met gedroogde chilipeper (molen 26 g).
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gerelateerde recepten
Macaroni met aubergine en mozzarella

hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat vervolgens op laag vuur met de deksel op de pan 15 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over 4 borden. Verdeel de saus en mozzarella erover. Bestrooi met het basilicum.
algemeen:Houd u van pittig? Bestrooi de macaroni met gedroogde chilipeper (molen 26 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
2 aubergines
2 uien
4 el traditionele olijfolie
400 g tomatenblokjes
300 g macaroni grande
2 zakjes mozzarella
15 g verse basilicum