Tomaten-tonijnsaus

105 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een ruime pan en bak de ui en bleekselderij 5 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 1 min. Voeg de tomaten toe en druk ze stuk met een lepel. Laat 10 min. zacht koken.

  2. Voeg de tonijn met het vocht toe, roer met een vork los en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

  • algemeenLekker met volkoren penne (pasta) en een salade van gegrilde courgette met pijnboompitten.
  • algemeenVariatietip: Voeg voor extra pit 2 el gesneden olijven en 2 el kappertjes toe.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Tomaten-tonijnsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig