Yellow fin sole met peterseliepesto

575 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de braadslee in met 1 el olie. Snijd de courgettes in plakken. Snijd 1 teen knoflook fijn en meng met de courgette. Doe het mengsel in de braadslee. Schenk de slagroom erover en peper en zout naar smaak. Zet de braadslee 20 min. in de oven.

  2. Hak ondertussen de peterselie grof. Doe 1 teen knoflook met de walnoten en de peterselie in de vijzel. Wrijf tot een gladde massa. Voeg de rest van de olie en naar smaak peper en zout toe. U kunt de pesto ook met de staafmixer maken. Bestrijk de visfilets met de pesto en houd apart.

  3. Neem de braadslee uit de oven, verdeel de vis erover en zet nog 7 tot 10 min. in de oven. Lekker met rijst.

  • algemeenU kunt 's ochtends de pesto al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • Vijzelen

    Instructievideo - 01:06 min.

Gerelateerde recepten

Yellow fin sole met peterseliepesto

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig