Vis met gele rijst en wortel
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Vis met gele rijst en wortel
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007442_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de worteltjes in 8 min. beetgaar. Giet af en meng met een klontje boter en de groentefinish.
Verhit ondertussen de rest van de boter. Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak en bak in 4 min. gaar en bruin op middelhoog vuur. Keer halverwege. Verdeel de rijst, worteltjes en vis over 4 borden en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak gele rijst
2 zakken Parijse worteltjes
30 g boter
1 zakje kruidenmix groentefinish voor wortels
½ zak yellow fin sole