Visstoofpotje met rijst

In 25 minuten op de chique toer: witvis klassiek gecombineerd met prei en wortel in een romige mosterdsaus.

605 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilets in stukken en schep deze om met wat zout.

  2. Snipper de ui. Was en snijd de prei in schuine ringen. Smelt de boter en fruit de ui en de prei 5 min. Voeg het water, de mosterd en slagroom toe en breng alles aan de kook. Voeg de worteltjes en de stukken vis toe en stoof het gerecht afgedekt 15 min. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Visstoofpotje met rijst

In 25 minuten op de chique toer: witvis klassiek gecombineerd met prei en wortel in een romige mosterdsaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig