Courgettepasta met pangrattato

505 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Maal ondertussen het brood in de keukenmachine tot kruim of wrijf het fijn tussen je handen. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het broodkruim in 3 min. goudbruin en krokant. Voeg 1 teen knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen op een bord.

  3. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de courgette al omscheppend in 4 min. beetgaar. Voeg 2 tenen knoflook en de krenten toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op. Meng de pasta met 1 el olie en 1 soeplepel kookvocht door de courgette. Verdeel de courgettepasta over 4 borden en strooi het knoflookkruim erover.

  • algemeenIn plaats van witbrood kunt u ook 3 beschuiten gebruiken. Verkruimel deze grof met uw handen. Bak de knoflook en meng dit met de beschuitkruimels, peper en zout.

Courgettepasta met pangrattato

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig