Tomaten-paprikasaus

75 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie en bak de bleekselderij en paprika 5 min. Draai het vuur laag en bak de knoflook 1 min. mee. Voeg de tomaat toe en schenk er 150 ml water bij. Laat 10 min. zacht koken.

  2. Voeg de suiker toe. Pureer de saus met de staafmixer. Breng op smaak met chilipeper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

  • algemeenLekker met tagliatelle en gegrilde haaskarbonade en bestrooid met vers basilicum.
  • algemeenVariatietip: Heerlijk romig: meng er op het laatst 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) door.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Tomaten-paprikasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig