Verhit de olie en bak de bleekselderij en paprika 5 min. Draai het vuur laag en bak de knoflook 1 min. mee. Voeg de tomaat toe en schenk er 150 ml water bij. Laat 10 min. zacht koken.
Voeg de suiker toe. Pureer de saus met de staafmixer. Breng op smaak met chilipeper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
- algemeenLekker met tagliatelle en gegrilde haaskarbonade en bestrooid met vers basilicum.
- algemeenVariatietip: Heerlijk romig: meng er op het laatst 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) door.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gerelateerde recepten
Tomaten-paprikasaus

bijgerecht
8 personen
75 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie en bak de bleekselderij en paprika 5 min. Draai het vuur laag en bak de knoflook 1 min. mee. Voeg de tomaat toe en schenk er 150 ml water bij. Laat 10 min. zacht koken.
Voeg de suiker toe. Pureer de saus met de staafmixer. Breng op smaak met chilipeper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeen:Lekker met tagliatelle en gegrilde haaskarbonade en bestrooid met vers basilicum.
algemeen:Variatietip: Heerlijk romig: meng er op het laatst 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) door.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
2 el olijfolie
3 stengels bleekselderij
2 rode paprika's
4 tenen knoflook
2 blikken tomatenblokjes
2 tl suiker
0 chilipeper
Dit heb je nodig
staafmixer