Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de paprika's, knoflook, balsamicoazijn, olijfolie, komijn en gembersiroop tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met koude gehaktballetjes, stokbrood of reepjes paprika om te dippen.
- algemeenU kunt de saus 2-3 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Gerelateerde recepten
Zoetzure paprikasaus

bijgerecht
8 personen
35 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de paprika's, knoflook, balsamicoazijn, olijfolie, komijn en gembersiroop tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met koude gehaktballetjes, stokbrood of reepjes paprika om te dippen.
algemeen:U kunt de saus 2-3 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
2 potten gegrilde paprika's
2 tenen knoflook
4 tl balsamicoazijn
4 tl olijfolie extra vierge
1 tl gemalen komijn
2 el gembersiroop
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine