Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.
Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.
Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014543_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.
Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g zilvervliesrijst
1 voordeelzak nasi-bamigroente
4 el wokolie
2 uien
2 tl gember
3 el ketjap
2 schaaltjes vegetarische schnitzel