Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief bestrooien met zout en peper. In wok olie verhitten en rosbief in ca. 1 minuut bruinbakken, uit pan nemen en warmhouden. Groente in wok doen en ca. 3 minuten roerbakken. Mie door groente scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Over vier borden miemengsel verdelen. Rosbief er bovenop leggen. Satésaus en kroepoek erbij serveren.
Gerelateerde recepten
Rosbief met pindasaus en mie

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief bestrooien met zout en peper. In wok olie verhitten en rosbief in ca. 1 minuut bruinbakken, uit pan nemen en warmhouden. Groente in wok doen en ca. 3 minuten roerbakken. Mie door groente scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Over vier borden miemengsel verdelen. Rosbief er bovenop leggen. Satésaus en kroepoek erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak eiermie
½ kopje Javaanse pinda-satésaus
4 rosbieflapjes à la minute
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Chinese-groentemix
2 eetlepels ketjap manis
1 zak kroepoek
Dit heb je nodig
wok