Provençaalse rosbief
Aan de slag
In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen. Rolletjes vastzetten met prikker. In kleine braadpan boter verhitten. Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken. Serveren met aardappel-groenteschotel. Lekker met groene salade.
Provençaalse rosbief
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011687_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen. Rolletjes vastzetten met prikker. In kleine braadpan boter verhitten. Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken. Serveren met aardappel-groenteschotel. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 eetlepels zonnebloemolie
1 duopak krieltjes
1 zak ratatouillegroentemix
1 theelepel gedroogde tijm
0 zout en peper
8 rosbieflapjes à la minute
4 eetlepels groene olijventapenade
25 g boter of margarine
Dit heb je nodig
cocktailprikkers