Meloen halveren, zaadjes verwijderen en schillen. Meloenvlees in kleine blokjes snijden. Gember in kleine stukjes snijden. Vla vermengen met gembernat, helft van slagroom, meloen en gember (4 snippertjes achterhouden). Garneren met toefje slagroom en snippertjes gember. Direct serveren.
Gerelateerde recepten
Meloenvla met gember

nagerecht
4 personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meloen halveren, zaadjes verwijderen en schillen. Meloenvlees in kleine blokjes snijden. Gember in kleine stukjes snijden. Vla vermengen met gembernat, helft van slagroom, meloen en gember (4 snippertjes achterhouden). Garneren met toefje slagroom en snippertjes gember. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 galiameloen
6 gemberbolletjes
500 ml blanke vla
2 eetlepels gembernat (potje)
½ bekertje geklopte slagroom