Ricottaspinazie

165 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui op middelhoog vuur 5 min. Snijd ondertussen de gember fijn. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 min. Voeg het currypoeder toe en bak nog 1 min. Voeg de tomaat toe en roerbak nog 2 min.

  2. Zet het vuur hoger en voeg een hand spinazie toe. Laat slinken. Ga zo door tot alle spinazie op is. Laat nog 2 min. doorwarmen.

  3. Schep de ricotta door de spinazie. Breng op smaak met limoensap en peper en zout naar smaak. Serveer direct.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Ricottaspinazie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig