Kalfsschnitzel met courgette
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Schnitzels in 2 plakken snijden, bestrooien met zout en peper. Schnitzels omwikkelen met ham. Hierop salieblaadjes schuin met cocktailprikker vastzetten. In koekenpan 50 ml culinesse verhitten. Schnitzels met saliekant naar beneden ca. 2 minuten bakken, keren en ca. 2 minuten bakken. Intussen in braadpan rest van culinesse verhitten. Courgette in ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels uit pan nemen. Azijn en 2 el water aan braadvet toevoegen en aanbaksels losroeren. Schnitzels serveren met rijst, courgette en jus.
Kalfsschnitzel met courgette
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011532_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes wassen, schoonmaken en in plakjes snijden. Schnitzels in 2 plakken snijden, bestrooien met zout en peper. Schnitzels omwikkelen met ham. Hierop salieblaadjes schuin met cocktailprikker vastzetten. In koekenpan 50 ml culinesse verhitten. Schnitzels met saliekant naar beneden ca. 2 minuten bakken, keren en ca. 2 minuten bakken. Intussen in braadpan rest van culinesse verhitten. Courgette in ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Schnitzels uit pan nemen. Azijn en 2 el water aan braadvet toevoegen en aanbaksels losroeren. Schnitzels serveren met rijst, courgette en jus.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g witte rijst
2 courgettes
4 ongepaneerde kalfsschnitzels
0 zout en peper
8 plakken Parmaham
8 salieblaadjes
75 ml culinesse
2 el witte-wijnazijn
Dit heb je nodig
cocktailprikkers