Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.
In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.
Gerelateerde recepten
Kalfsschnitzel met notenkorstje

hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.
In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g hazelnoten
2 eetlepels paneermeel
3 eetlepels bloem
1 ei
4 ongepaneerde kalfsschnitzels
0 zout en versgemalen peper
1 citroen
50 g boter
Dit heb je nodig
keukenmachine