Ratatouillequiche

Deze ratatouillequiche steelt de show bij elke etentje en picknick. Handig: je kunt hem een dag van tevoren al maken.

520 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 180 °C.

  2. Vet de quichevorm in met olie. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Snijd de courgette en paprika in blokjes. Verhit de olie in een pan. Bak de courgette en de paprika 3 min. op hoog vuur. Giet af en schep in de quichevorm.

  3. Klop de eieren los met de tomatenpuree, crème fraîche, peper en zout. Schenk over het groentenmengsel en verkruimel de kaas erover. Bak ca. 45 min.

  • bewaartipJe kunt de quiche 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 20 min. in de oven op 160 °C. Koud ook lekker.
  • serveertipMet spinaziesalade een volwaardige maaltijd.
  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Ratatouillequiche

Deze ratatouillequiche steelt de show bij elke etentje en picknick. Handig: je kunt hem een dag van tevoren al maken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig