Bloemkoolquiche

Hartige taart met pikante blauwaderkaas. Voor echte kaasliefhebbers.

570 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 45 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 180 °C. Laat het deeg ontdooien en bekleed de vorm.

  2. Snijd de bloemkool in roosjes en breng een pan water aan de kook. Kook de roosjes in 6 min. gaar. Giet de bloemkool af, laat afkoelen en verdeel over de vorm.

  3. Verkruimel de kaas over de bloemkool. Klop de eieren los met slagroom, peper en zout en schenk in de quichevorm. Bak ca. 45 min. goudbruin en gaar.

  • serveertipServeer voor een volwaardige maaltijd met een groene salade.
  • serveertipSnijd de rest van de bloemkool in roosjes en serveer ze met een dip bij de borrel.
  • Bakvormen bekleden

    Instructievideo - 02:06 min.

Bloemkoolquiche

Hartige taart met pikante blauwaderkaas. Voor echte kaasliefhebbers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig