Ovenpasta met broccoli & spinazie

Breng de zon in deze ovenschotel met zongedroogde tomaten. Voeg ook olie uit het potje toe. Die is heerlijk!

665 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 190 ºC. Snijd de broccoli in roosjes en de tomaten in kleine stukjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste minuut de broccoli toe.

  2. Vet de ovenschaal in. Meng de pasta en de broccoli en de bevroren spinazie in de ovenschaal. Klop de eieren los. Meng met de tomaten, de ricotta en de slagroom. Voeg per ei 1 eetlepel olie uit het potje zongedroogde tomaten toe. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Schenk met mengsel over de pasta en de groenten. Bak in de oven in ca. 30 min. gaar.

  • bereidingstipDit recept kun je ook goed maken met vriesverse broccoli (zak 450 g, diepvries).

Ovenpasta met broccoli & spinazie

Breng de zon in deze ovenschotel met zongedroogde tomaten. Voeg ook olie uit het potje toe. Die is heerlijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig