Broodschotel andijvie, ham en kaas
Een kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de ham in reepjes, de ui in ringen en de tomaten in plakken. Verhit de olie in een wok en roerbak de ham en ui 2 min. Voeg de tomaten, andijvie en kruiden toe en roerbak nog 8 min. Verdeel over de ovenschaal.
Snijd het stokbrood in sneetjes van 1½ cm breed en dek de schotel daarmee dakpansgewijs af. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.
Gratineren
Instructievideo - 00:39 min.
Broodschotel andijvie, ham en kaas
Een kwartiertje voorbereiden, de oven doet de rest!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_096332_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de ham in reepjes, de ui in ringen en de tomaten in plakken. Verhit de olie in een wok en roerbak de ham en ui 2 min. Voeg de tomaten, andijvie en kruiden toe en roerbak nog 8 min. Verdeel over de ovenschaal.
Snijd het stokbrood in sneetjes van 1½ cm breed en dek de schotel daarmee dakpansgewijs af. Bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)200 g achterham
1 rode ui
3 tomaten
3 el traditionele olijfolie
400 g gesneden andijvie
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
1 vers stokbrood
175 g geraspte oude Goudse kaas 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30)