Zalm met mierikswortelcrème

355 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de citroen in 6 partjes. Meng de crème fraîche, mayonaise en mierikswortel in een kom. Houd 6 mooie, kleine takjes dille achter als garnering, snijd de rest van de dille fijn en voeg toe aan de crème fraîche.

  2. Snijd 6 sneetjes van het briochebrood, rooster deze krokant in de broodrooster en snijd ze diagonaal door. Snijd de zalm in plakjes. Verdeel over borden en leg er 2 puntjes brood naast. Serveer met de mierikswortelcrème en een partje citroen. Garneer met de achtergehouden dille.

  • algemeen Verwerk rauwe vis zo vers mogelijk en houd hem gekoeld tot gebruik.
  • algemeenU kunt de mierikswortelcrème 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • algemeenMierikswortel smaakt ook lekker door aardappelpuree. Meng er 1 el door tijdens het stampen van de puree.

Zalm met mierikswortelcrème

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig