Zalm met mierikswortelcrème
Aan de slag
Snijd de citroen in 6 partjes. Meng de crème fraîche, mayonaise en mierikswortel in een kom. Houd 6 mooie, kleine takjes dille achter als garnering, snijd de rest van de dille fijn en voeg toe aan de crème fraîche.
Snijd 6 sneetjes van het briochebrood, rooster deze krokant in de broodrooster en snijd ze diagonaal door. Snijd de zalm in plakjes. Verdeel over borden en leg er 2 puntjes brood naast. Serveer met de mierikswortelcrème en een partje citroen. Garneer met de achtergehouden dille.
Zalm met mierikswortelcrème
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006926_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de citroen in 6 partjes. Meng de crème fraîche, mayonaise en mierikswortel in een kom. Houd 6 mooie, kleine takjes dille achter als garnering, snijd de rest van de dille fijn en voeg toe aan de crème fraîche.
Snijd 6 sneetjes van het briochebrood, rooster deze krokant in de broodrooster en snijd ze diagonaal door. Snijd de zalm in plakjes. Verdeel over borden en leg er 2 puntjes brood naast. Serveer met de mierikswortelcrème en een partje citroen. Garneer met de achtergehouden dille.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 citroen
125 ml crème fraîche
2 el mayonaise
2 el mierikswortel
15 g dille
1 brioche brood
600 g zalmhaasjes
Dit heb je nodig
broodrooster