Verhit de olie en de boter in een braadpan en fruit de ui op laag vuur 8 min. Voeg de knoflook en de salie toe en bak 3 min. mee. Neem de ui met een schuimspaan uit de pan. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak het in dezelfde pan op hoog vuur rondom goudbruin. Zet het vuur laag en bak het vlees in ca. 15 min. gaar. Keer af en toe.
Schep de ui de laatste minuut weer terug in de pan en blus af met de balsamicoazijn.
- algemeenBalsamicoazijn op hout gerijpt is lekker over salades met rucola en veldsla.
Vlees braden
Instructievideo - 01:13 min.
Gerelateerde recepten
Varkenshaas met balsamico-uien

voorgerecht
8 personen
295 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie en de boter in een braadpan en fruit de ui op laag vuur 8 min. Voeg de knoflook en de salie toe en bak 3 min. mee. Neem de ui met een schuimspaan uit de pan. Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak het in dezelfde pan op hoog vuur rondom goudbruin. Zet het vuur laag en bak het vlees in ca. 15 min. gaar. Keer af en toe.
Schep de ui de laatste minuut weer terug in de pan en blus af met de balsamicoazijn.
algemeen:Balsamicoazijn op hout gerijpt is lekker over salades met rucola en veldsla.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
6 el olijfolie
25 g boter
8 rode uien
1 teen knoflook
2 tl gedroogde salie
4 schaaltjes varkenshaas
4 el balsamicoazijn