Pers 1 citroen uit. Roer 1 el rasp en 2 el sap door de mayonaise. Breng op smaak met peper. Verhit de olie in een steelpan en fruit de knoflook 1 min. Neem van het vuur en voeg de cocktailgarnalen, de rest van het rasp en sap naar smaak toe. Laat 10 min. marineren. Voeg peper en zout naar smaak toe. Rijg steeds 2 garnalen aan een tapasprikker. Serveer met citroenmayo.
- algemeenU kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Dit gerecht is koud ook lekker.
Gerelateerde recepten
Citroengarnalen

15 porties
55 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Pers 1 citroen uit. Roer 1 el rasp en 2 el sap door de mayonaise. Breng op smaak met peper. Verhit de olie in een steelpan en fruit de knoflook 1 min. Neem van het vuur en voeg de cocktailgarnalen, de rest van het rasp en sap naar smaak toe. Laat 10 min. marineren. Voeg peper en zout naar smaak toe. Rijg steeds 2 garnalen aan een tapasprikker. Serveer met citroenmayo.
algemeen:U kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Dit gerecht is koud ook lekker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 15 porties)
2 citroenen
3 el mayonaise
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 bakjes cocktailgarnalen
Dit heb je nodig
tapasprikkers