Surf en turf met citroenmayonaise

195 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de biefstukken in 30 gelijke stukjes. Rijg 3 stukjes biefstuk en 3 garnalen om en om aan de 10 prikkers. Doe de knoflook en olie in een schaal, leg de prikkers erin en laat afgedekt 1 uur marineren.

  2. Doe de mayonaise in een kom. Houd wat peterselie achter voor garnering, meng de rest door de mayonaise. Dek af en zet apart tot gebruik.

  3. Verdeel de rucola over de 10 glazen. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Bestrooi de spiesen met zout en gril ze 4 min. Keer halverwege. Leg op elk glas 1 spies, serveer met de citroenmayonaise en garneer met de achtergehouden peterselie.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Surf en turf met citroenmayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig